14.10.2014 22:55

Duitsland verliest ook punten tegen Ierland

Duitsland heeft zich dinsdagavond in groep D van het EK-kwalificatietoernooi opnieuw laten verrassen. Drie dagen na de pijnlijke nederlaag in en tegen Polen (2-0) moest de wereldkampioen voor eigen publiek tegen Ierland genoegen nemen met 1-1. Toni Kroos leek in de 71e minuut voor het verlossende doelpunt te zorgen voor de Duitsers. Diep in blessuretijd maakte John O'Shea alsnog gelijk.

Ajacied Arek Milik was opnieuw van grote waarde voor Polen in de thuiswedstrijd tegen de stugge Schotten (2-2). De aanvaller bracht een kwartier voor tijd de tweede gelijkmaker op zijn naam. Tegen Duitsland had Milik de score geopend.

Met zeven punten gaan Polen en Ierland aan de leiding, gevolgd door Schotland en het teleurstellende Duitsland met vier punten.