19.10.2014 21:27

Ten Voorde: "Was geen sterke partij van hem"

FC Dordrecht-spits Rick ten Voorde concentreert zich op de bal in de wedstrijd tegen SC Cambuur. (4-10-2014)
FC Dordrecht-spits Rick ten Voorde concentreert zich op de bal in de wedstrijd tegen SC Cambuur. (4-10-2014)

Rick Ten Voorde voelt zich bestolen na de 3-1-nederlaag tegen FC Utrecht. De spits van FC Dordrecht vond het niet eerlijk dat scheidsrechter Jeroen Manschot Dordrecht geen strafschop gaf, terwijl hij wel een vrije trap aan de andere kant gaf waar een doelpunt uit viel.

"Ik vind wel dat wij bestolen zijn", aldus Ten Voorde in gesprek met RTV Rijnmond. "Normaal zeg ik nooit iets over de scheidsrechter, maar dit was geen sterke partij van hem." De spits doelt onder andere op de niet gegeven strafschop voor FC Dordrecht na een duidelijke handsbal van Timo Letschert. "Ik stond op dezelfde hoogte als de grensrechter, ik zag het wel en hij niet. Dat is apart."

De jonge spits is van mening dat Dordrecht zeker een punt over had moeten houden aan het duel met Utrecht. "Wij verdienden het niet om te verliezen. Die goals moeten een keer vallen. Als het staat, moet het gaan lopen. Wij worden geen laatste, daar ben ik van overtuigd."

Zelf scoorde Ten Voorde eindelijk weer eens. "Dat was een tijdje geleden. Dit is fijn, het was een goede goal. In mijn periode bij RKC en NEC maakte ik regelmatig een goaltje, nu was het al een tijdje geleden", aldus de aanvaller.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner