22.10.2014 14:57

RSC Anderlecht wil Boussoufa terughalen

Mbark Boussoufa moet genoegen nemen met een plek op de bank tijdens het competitieduel CSKA Moskou - Lokomotiv Moskou. (21-09-2014)
Mbark Boussoufa moet genoegen nemen met een plek op de bank tijdens het competitieduel CSKA Moskou - Lokomotiv Moskou. (21-09-2014)

Amsterdammer Mbark Boussoufa heeft een rijk verleden in de Belgische competitie en staat momenteel onder contract bij Lokomotiv Moskou. Bij die club kan hij echter niet rekenen op veel speeltijd.

Boussoufa heeft namelijk problemen Lokomotiv-trainer Miodrag Bozović en hoeft niet meer op speeltijd te rekenen. RSC Anderlecht wil Boussoufa graag terughalen naar België, maar weet dat het een lastig verhaal gaat worden. "Boussoufa zou ontegensprekelijk een meerwaarde betekenen voor deze jonge groep, maar het zou enkel mogelijk zijn op huurbasis", aldus Herman Van Holsbeeck tegenover Het Laatste Nieuws.

Naar verluidt is Boussoufa van plan om salaris in te leveren om weer aan het voetballen te komen, waardoor de deur naar Anderlecht openstaat, maar Boussoufa zal ook in de Jupiler Pro League moeten vechten voor zijn plaats. "Als Mathias Suárez weer zijn niveau haalt, hebben we in die linie overigens geen versterking nodig", aldus Van Holsbeeck.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner