25.10.2014 14:50

'Suárez is praten over bijtincident zat'

Luis Suárez heeft weer van zich laten spreken. De Uruguayaan van FC Barcelona verliet voortijdig een interview. Hij was boos nadat de interviewer hem had gevraagd naar de bijtincidenten in zijn carrière. "Ze hebben me al 38.000 keer naar dat bijten gevraagd. Ik doe dit niet meer."

De speler werd geïnterviewd naar aanleiding van zijn biografie die volgende maand uitkomt. Tijdens het interview werden de bijtincidenten met Otman Bakkal, Branislav Ivanovic en Giorgio Chiellini aangehaald. 

Volgens De Telegraaf gaf Suárez in eerste instantie antwoord, maar op een gegeven moment had hij er genoeg van en beende weg. "Ik wil het er nooit meer over hebben. Dit was de laatste keer", zei de oud-Ajacied tegen zijn manager. 

Suárez kreeg een fikse schorsing aan zijn broek nadat hij Chiellini in de schouder had gebeten tijdens het WK-duel tussen Uruguay en Italië. Zaterdag staat de aanvaller voor zijn rentree. Het lijkt erop dat Suárez zaterdagavond in El Clasico officieel gaat debuteren voor FC Barcelona.
 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner