31.10.2014 21:38

Sneijder valt in bij winnend Galatasaray

Galatasaray is in ieder geval voor even terug aan kop in de Turkse Süper Lig. De topclub boekte vrijdagavond een moeizame thuiszege (2-1) op Kasımpaşa SK.

De Nederlandse inbreng bij de topper was groot. Bij Galatasaray viel Wesley Sneijder na een klein uur in. Bij de gasten speelden Ryan Babel en Ryan Donk vanaf het beginsignaal. Zij konden niet voorkomen dat Adem Büyük vlak voor rust de stand op 1-0 bracht.

In de tweede helft kwam Kasımpaşa SK op gelijke hoogte door een doelpunt van Burak Yilmaz. Direct na het doelpunt werd Sneijder gebracht, maar met de international in de ploeg leek Galatasaray niet verder te komen dan een gelijkspel.

Maar Umut Bulut voorkwam puntverlies: 2-1. Door de overwinning is Galatasaray koploper. Als nummer twee Beşiktaş de clash met Fenerbahçe wint, is Galatasaray de koppositie kwijt.