05.11.2014 10:49

'Millwall hoopt Goossens te strikken'

John Goossens (l.) feliciteert Mitchell te Vrede (r.) met zijn doelpunt tijdens het oefenduel ASWH - Feyenoord. (11-07-2014)
John Goossens (l.) feliciteert Mitchell te Vrede (r.) met zijn doelpunt tijdens het oefenduel ASWH - Feyenoord. (11-07-2014)

Onlangs tekende John Goossens een contract voor twee maanden bij FC Pune City uit de Indian Super League. De Nederlander liet weten wedstrijdritme op te willen doen alvorens hij ergens in Europa aan de slag gaat. 

Volgens de Daily Star is er interesse vanuit Engeland voor Goossens. De middenvelder, die onlangs zijn eerste doelpunt scoorde voor Pune City, kan in januari aan de slag bij Millwall. De club uit Londen speelt momenteel haar wedstrijden in de Championship. Op dit moment staat Millwall zestiende met achttien punten uit zestien wedstrijden.

Goossens liet afgelopen zomer zijn contract bij Feyenoord ontbinden. Hij had in Rotterdam-Zuid geen uitzicht op speeltijd, waardoor hij besloot eieren voor zijn geld te kiezen. De linkspoot bleef lange tijd clubloos, maar tekende in oktober een contract in de Indian Super League bij Pune City, waar ook David Trezeguet onder contract staat.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner