09.11.2014 23:04

PSG verslaat koploper Marseille

Paris Saint-Germain heeft de aanval op de koppositie van Olympique Marseille kracht bijgezet door het onderlinge duel zondagavond met 2-0 te winnen. De titelverdediger verkleinde zijn achterstand daarmee tot slechts één punt.

De Braziliaan Lucas scoorde in het Parc des Princes als eerste, voor rust. De Uruguayaan Edinson Cavani besliste de Franse topper vijf minuten voor tijd op aangeven van Serge Aurier. OM speelde toen al met tien man na een rode kaart voor Gilbert Imbula.

Halverwege de tweede helft viel Zlatan Ibrahimović in na zes weken van afwezigheid door blessureleed (hiel). De Zweedse international verving de Argentijnse spits Ezequiel Lavezzi. Bij PSG ontbrak Gregory van der Wiel door een schorsing.