11.11.2014 14:31

Ten Rouwelaar begrijpt niets van Maaskant

Jelle ten Rouwelaar baalt van de verloren wedstrijd tegen FC Groningen in de Eredivisie (02-11-14)
Jelle ten Rouwelaar baalt van de verloren wedstrijd tegen FC Groningen in de Eredivisie (02-11-14)

Eric Hellemons is definitief de nieuwe trainer van NAC Breda. NAC-doelman Jelle ten Rouwelaar begrijpt de keuze, maar is kritisch op Robert Maaskant.

"NAC heeft weinig middelen, dus dat snap ik wel", vertelt de aanvoerder aan Omroep Brabant. "Er is draagvlak voor Hellemons bij de groep, dus dat is goed. Voor mij is het geen probleem." Ten Rouwelaar heeft minder positieve woorden voor Maaskant. Hij wilde graag weer trainer worden van NAC, maar haakte af omdat NAC een gebrek aan visie en de spelersgroep een gebrek aan kwaliteit heeft.

"Als je een NAC-hart hebt, en dat heeft Maaskant, dan doe je dit niet", vervolgt de sluitpost. "De laatste twee weken roept hij hard dat hij graag naar NAC wil komen, hij hoefde alleen nog maar zijn bankstel te verkopen. Hij wist hoe de club ervoor stond en dat hij een lager salaris zou krijgen. En hij wist ook wat voor groep we hadden. Als je dan te horen krijgt dat de keuze niet op jou is gevallen, vind ik het raar dat je dan zo reageert. Hij moet NAC niet nog een stukje verder het moeras in moet drukken. Dat had ik niet van hem verwacht."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner