18.11.2014 09:55

Update: Modrić pas in 2015 weer in actie

De Kroatische spelmaker Luka Modrić keert met een liesblessure terug bij Real Madrid. De nummer tien van de nationale ploeg viel zondag in de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Italië (1-1) al binnen een half uur geblesseerd uit.

Volgens een woordvoerder van de Kroatische bond heeft Modrić een verrekking in de lies opgelopen, waardoor hij naar verwachting zo'n drie weken aan de kant staat.

De 29-jarige middenvelder is een vaste waarde in het Madrileense sterrenteam van trainer Carlo Ancelotti. Modrić mist door zijn blessure onder meer de competitiewedstrijden tegen Eibar en Málaga en de confrontatie met FC Basel in de Champions League.

Update 18 november 2014 09:55:50 - Modrić pas in 2015 weer in actie

Luka Modrić zal in de huidige jaargang niet meer in actie komen voor Real Madrid. De middenvelder raakte zondag in de EK-kwalificatiewedstrijd tussen Italië en Kroatië geblesseerd en uit onderzoek is gebleken dat de Modrić een scheurtje in de pees van zijn linker dijbeen heeft opgelopen. De Kroaat is meer dan een maand uitgeschakeld, zo meldt Real Madrid via de officiële kanalen.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner