21.11.2014 10:38

Update: Drost niet op tijd fit voor Go Ahead

NAC Breda kan aanstaande zaterdag mogelijk weer beschikken over Henrico Drost. De 27-jarige verdediger heeft maandag weer de groepstraining hervat. Hetzelfde geldt voor Rémy Amieux, die na een afwezigheid van twee weken ook weer meedeed.

Drost kwam de laatste tijd niet meer in actie voor NAC Breda. Hij zat de voorbije drie weken aan de kant met een schouderblessure. Daardoor moest hij de bekerwedstrijd tegen Fortuna Sittard en de Eredivisie-duels met Vitesse, FC Groningen en AZ laten schieten.

Indien Drost op tijd fit is, dan zal hij Jesse van Bezooijen vervangen in het hart van de verdediging. BN De Stem meldt dat Amieux, die kampte met een ribblessure, ook wordt klaargestoomd voor het duel met Go Ahead Eagles.

Update 21 november 2014 10:38:44 - Drost niet op tijd fit voor Go Ahead

Het leek erop dat Henrico Drost zaterdagavond zijn terugkeer bij NAC Breda kon maken, maar dat gaat niet door. De verdediger heeft een terugslag in het herstel van zijn schouderblessure en moet derhalve het duel met Go Ahead Eagles laten schieten. Jesse van Bezooijen zal opnieuw zijn vervanger zijn, meldt BN De Stem.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner