07.12.2014 16:42

Carroll helpt West Ham langs Swansea City

West Ham United heeft zich voorlopig op de derde plek in de Premier League genesteld. De formatie van Sam Allardyce versloeg zondag op eigen veld Swansea City met 3-1. Andy Carroll was met twee treffers en een assist belangrijk voor de 'Hammers'.

Dwight Tiendalli bleef de hele wedstrijd op de bank bij Swansea. Hij zag zijn ploeggenoot Wilfried Bony nog wel voor de 0-1 zorgen op Upton Park, halverwege de eerste helft. Daarna was het woord aan Carroll. De spits zorgde vlak voor rust voor de gelijkmaker. Na rust bracht hij zijn ploeg op voorsprong en leverde daarna de assist waaruit Diafra Sakho de eindstand op 3-1 bepaalde. Doelman Lukasz Fabianski was toen net uit het veld gestuurd bij Swansea.

West Ham heeft na vijftien wedstrijden 27 punten. Swansea is achtste, met 22 punten.