10.12.2014 09:50

Kraay jr. blij met Champions League bij SBS

Technisch directeur Hans Kraay jr. van JVC Cuijk tijdens de wedstrijd tegen PEC Zwolle in de KNVB Beker. (22-01-14)
Technisch directeur Hans Kraay jr. van JVC Cuijk tijdens de wedstrijd tegen PEC Zwolle in de KNVB Beker. (22-01-14)

De Champions League is vanaf komend seizoen te zien bij SBS 6. Hans Kraay jr. - die werkzaam is voor de zender - is euforisch met het binnenhalen van de rechten.

"Ik ben echt gigantisch blij. Alles staat nu op zijn kop. Wij zijn de kwalificatiewedstrijden van het Nederlands elftal met pijn in het hart kwijtgeraakt. Dit is het mooiste dat we ooit hebben binnen kunnen halen. Barcelona, Real Madrid, Van Persie, Sneijder, Van Gaal... Hij dacht dat hij van me af was, maar Louis, ik kom er weer aan."

"Ik weet nog niet wat voor rol ik erbij zal krijgen. We gaan eerst rustig nadenken over hoe het er allemaal uit gaat zien. Ik ben 54, maar ik heb toch nog dromen. Ik zou wel graag analyticus zijn", vervolgt de huidige technisch directeur van vv DOVO tegenover Omroep Gelderland. "Dat doe ik vaker en bevalt me erg goed. Dat heb ik ook al ooit bij TV Gelderland gedaan. Maar ik vlieg ook met even veel plezier naar Real Madrid - Manchester United. Dat is ook geen straf natuurlijk."

Kraay jr. weet dat SBS flink aan de bak moet om het publiek te overtuigen. "Het is een enorme uitdaging voor SBS, want de NOS heeft de Champions League al die jaren natuurlijk prima gedaan. Dat niveau moeten wij ook zien te halen."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner