11.12.2014 14:15

Rutten heeft drie opties voor linksbackpositie

Feyenoord gaat donderdagavond zonder linksback Miquel Nelom op bezoek bij Standard Luik. Feyenoord-trainer Fred Rutten heeft drie opties om Nelom te vervangen.

Nelom staat donderdagavond 'op scherp' en mocht daarom - net als Karim El Ahmadi - van Rutten in Rotterdam blijven. Rutten moet daarom een vervanger voor Nelom kiezen en heeft drie opties. "Met Vilhena heb ik dat zaterdag tegen Excelsior ook een beetje uitgeprobeerd, dat hebben we in trainingen al zo vaak gedaan. Dat heeft ook te maken met de bankbezetting. Als Tonny dan een optie kan zijn, dan wil ik dat graag zien. Behoudens dat ene foutje (waar de eigen goal van Sven van Beek uit voort kwam) heeft hij dat gewoon normaal voldaan."

Naast linksback Lucas Woudenberg en middenvelder Vilhena heeft Rutten nóg een optie. "Dan ga ik een keuze maken of ik met Lucas of met Tonny daar start, maar ik heb daar nog een optie; ik weet dat Luke Wilkshire daar ook kan spelen. Ik heb met Luke in het verleden bij FC Twente ook weleens als linkervleugelverdediger gespeeld. Dus ik heb daar nu wel wat opties", aldus Rutten tegenover RTV Rijnmond.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner