27.12.2014 09:20

Trainer blijft overtuigd van onterecht ontslag

Nebojša Gudelj (l.) en Marino Pušić (r.) nemen plaats op de bank voorafgaand aan het duel NAC Breda - NEC. (30-08-2013)
Nebojša Gudelj (l.) en Marino Pušić (r.) nemen plaats op de bank voorafgaand aan het duel NAC Breda - NEC. (30-08-2013)

Nebojša Gudelj is er nog steeds zeker van dat hij onterecht op straat is gezet door de clubleiding van NAC Breda. Vanwege tegenvallende prestaties moest de oefenmeester in de eerste seizoenshelft zijn koffers pakken. Ook na het vertrek van Gudelj blijft de formatie uit Breda kwakkelen.

"Als je een beslissing neemt, doe je dat om een stapje vooruit te zetten. Dat is niet gebeurd", vertelt hij aan BN/De Stem. "Het is alleen maar slechter gegaan. Dat heeft me verbaasd. Had een paar weken gewacht en mij de wedstrijd tegen ADO Den Haag laten doen. Het was veel te vroeg. Ik ben daar eigenlijk nog best boos en gefrustreerd over. Ik was nog niet klaar."

Gudelj ging ondertussen kijken bij trainingen van Schalke 04 en Real Madrid. "Ik wil mezelf blijven ontwikkelen. Ik lees veel, waaronder managementboeken. Ik hoop weer snel aan het werk te kunnen. Mijn ambitie is om hoofdtrainer te blijven, maar natuurlijk kunnen ook andere functies interessant zijn."

"Ik ben NAC dankbaar voor alle jaren dat ik er gewerkt heb als speler en trainer en ben er trots op dat ik twee seizoenen de doelstelling heb gehaald. Natuurlijk kan het altijd beter, maar ik blijf erbij dat mijn ontslag onterecht was en ik het goed gedaan heb."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner