29.12.2014 09:03

Update: 'Heerenveen denkt aan Schaken'

Samen met mede-invaller Bilal Başaçıkoğlu (l.) viert Ruben Schaken (r.) zijn 2-0 in het duel tussen Feyenoord en FC Dordrecht. (22-11-2014)
Samen met mede-invaller Bilal Başaçıkoğlu (l.) viert Ruben Schaken (r.) zijn 2-0 in het duel tussen Feyenoord en FC Dordrecht. (22-11-2014)

Het is nog maar de vraag of Ruben Schaken na de winterstop nog steeds voor Feyenoord uitkomt. De rechtsbuiten krijgt weinig speeltijd van trainer Fred Rutten en mag vertrekken uit Rotterdam.

Volgens Mikos Gouka, Feyenoord-watcher namens het Algemeen Dagblad, ligt Schaken 'goed in de markt'. De journalist vermoedt echter dat de aanvaller niet zomaar vertrekt; Schaken heeft nog een contract voor vier maanden en zou het financiële plaatje in de gaten houden.

Een andere rechtsbuiten die mag vertrekken is Wesley Verhoek. Gouka zegt dat Feyenoord meldt dat er voor Verhoek (nog) geen interesse is. De Feyenoord-watcher verwacht niet dat tweede doelman Erwin Mulder in de winterstop vertrekt.

Update: 29-12-2014 09:03:

Volgens Voetbal International is sc Heerenveen geïnteresseerd in Schaken en zal de Friese club in januari een poging doen om de vleugelaanvaller over te nemen van Feyenoord. "Het klopt dat er wat interesse is voor mij", vertelt de aanvaller aan Voetbal International. "Ik zal de komende periode de opties eens rustig op een rijtje gaan zetten en kijken wat voor mij het beste is."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner