05.01.2015 12:07

Update: Transfer Cerci eindelijk officieel

In het kielzog van de transfer van Fernando Torres van AC Milan naar Atlético Madrid vertrekt Alessio Cerci in omgekeerde richting.

De Italiaan - die in zijn jeugd werd gezien als een supertalent - vertrekt op huurbasis naar Milan, terwijl Fernando Torres de andere kant opgaat. Cerci verruilde afgelopen zomer Torino voor de Spaanse hoofdstad, maar zijn avontuur werd vooralsnog geen groot succes. Cerci speelde zes competitiewedstrijden, maar stond nimmer in de basis.

Cerci plaatste onderstaand bericht maandagmiddag op zijn officiële Twitter account. "Ik kan niet wachten tot ik in Milan ben om medisch gekeurd te worden en mijn contract te ondertekenen." Afgelopen seizoen scoorde Cerci dertien competitietreffers voor Torino, maar in Madrid kwam de Italiaan niet uit de verf.

Update: 05-01-2015 12:07:

De transfer van Alessio Cerci naar AC Milan is eindelijk officieel geworden. De deal tussen Atlético Madrid en AC Milan was al enkele dagen in kannen en kruiken, maar het nieuws werd maar niet bevestigd door beide ploegen. Dit is nu wel gebeurd.

AC Milan meldt via Twitter dat Cerci maandag een handtekening heeft gezet onder een nieuw contract. De Italiaan maakt onderdeel uit van een ruildeal tussen AC Milan en Atlético Madrid. De Spaanse kampioenenploeg krijgt de beschikking over Fernando Torres, die zondag onder grote belangstelling werd gepresenteerd, terwijl AC Milan dus Cerci overneemt.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner