30.12.2014 20:24

NAC Breda krijgt groen licht uit Zeist

De KNVB heeft het plan van aanpak van NAC Breda goedgekeurd. Dat is goed nieuws voor de nummer zeventien van de Eredivisie, die zich op korte termijn op meerdere vlakken wil versterken.

De eerste aanwinst van NAC Breda is al bekend. De club uit Noord-Brabant heeft al overeenstemming bereikt met de transfervrije Dirk Marcellis. Voetbal International verwacht dat Marcellis aanstaande woensdag wordt gepresenteerd.

Naast Marcellis is NAC Breda ook nog bezig met Demy de Zeeuw en Guyon Fernandez. Beide spelers zijn clubloos. Anthony Lurling, die ook op het verlanglijstje stond van de club uit Breda, maakte dinsdag bekend het seizoen af te maken bij FC Den Bosch.

NAC Breda hoopt binnenkort ook Robert Maaskant aan te trekken. Hij zal dan de positie van hoofdcoach innemen. De huidige trainer, Eric Hellemons, schuift dan weer een positie terug. De kans is aanwezig dat Maaskant deze week nog wordt gepresenteerd bij de club uit Breda. Hij zou nog bezig zijn met de laatste afwikkelingen bij Colombus Crew, zijn huidige werkgever.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner