06.01.2015 12:06

'Southampton heeft Colombiaan op de korrel'

Bruno Martins Indi is niet de enige speler van FC Porto waarvoor Southampton-trainer Ronald Koeman belangstelling heeft. Volgens Sky Sports aast de oefenmeester ook op een Colombiaanse ploeggenoot van Martins Indi.

Volgens het Britse medium heeft Koeman zijn vizier gericht op een groot Colombiaans talent. Juan Quintero moet namelijk Southampton komen versterken. De 21-jarige middenvelder staat sinds de zomer van 2013 onder contract bij Porto en was afgelopen zomer ook te bewonderen op het WK in Brazilië.

Quintero wordt bij Porto gezien als de opvolger van James Rodríguez. Zijn landgenoot verliet Porto in 2013 voor AS Monaco, maar speelt inmiddels voor Real Madrid. Quintero heeft inmiddels 34 competitiewedstrijden voor Porto achter zijn naam staan, daarin wist hij zes keer te scoren. In het verleden stond hij ook onder contract bij het Italiaanse Pescara en in eigen land bij Atlético Nacional en Envigado FC. Naar verluidt stond Quintero afgelopen zomer ook in de belangstelling van Arsenal.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner