06.01.2015 14:16

Babel aast op een terugkeer in Oranje

Het is al ruim drie jaar geleden dat Ryan Babel voor het laatst uitkwam in het keurkorps van het Nederlands elftal. Toch aast de aanvaller nog steeds op een terugkeer in Oranje. "Ik denk dat ik nog altijd mijn steentje bij zou kunnen dragen."

Een eerlijke kans om een plekje te verdienen in de formatie van Guus Hiddink krijgt de aanvaller van het Turkse Kasimpasa echter niet volgens hemzelf. "Ik heb niet het gevoel dat ik in de gaten word gehouden. Terwijl ik wel van mening ben dat ik nog steeds mee kan draaien. Ik ben nog fit en speel in de stijl van het Nederlandse voetbal," uit Babel zijn frustraties tegenover de NOS.

Voorlopig richt de oud-Ajacied zich dan ook op zijn club in de hoogste divisie van Turkije.  Ik voel me hier thuis en ben ook positief verrast over de omstandigheden hier. Ik dacht eigenlijk dat het nogal zou gaan tegenvallen, vooral met betrekking tot de stadions en velden, maar dat valt reuze mee. Over het algemeen is alles goed verzorgd en er wordt ook aardig gevoetbald. Er zijn veel internationale namen bij verschillende clubs."

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner