08.01.2015 12:26

Update: Transfer Kramarić op losse schroeven

Andrej Kramarić tijdens een wedstrijd van zijn team HNK Rijeka tegen NK Zagreb in de 1.HNL. (15-12-14)
Andrej Kramarić tijdens een wedstrijd van zijn team HNK Rijeka tegen NK Zagreb in de 1.HNL. (15-12-14)

Leicester City heeft de strijd om Andrej Kramarić gewonnen. De Kroatische topschutter van HNK Rijeka verbond zich woensdag voor drieënhalf aan de Engelse club, die onderaan staat in de Premier League.

Kramarić (23) maakte in 65 wedstrijden 55 doelpunten voor Rijeka. Hij scoorde dit seizoen vijf keer in de Europa League, waarvan driemaal in de gewonnen thuiswedstrijd tegen Feyenoord (3-1).

De Kroatische international stond ook in de belangstelling van Chelsea, dat hem volgens Engelse media op huurbasis bij Vitesse wilde stallen. Kramarić koos echter voor Leicester City, dat in de strijd tegen degradatie uit de Engelse topcompetitie wel een trefzekere spits kan gebruiken. De Kroaat werd afgelopen zomer gelinkt aan Feyenoord, maar bleek niet haalbaar voor de Rotterdammers.

Update 08-01-2014 12:26:

De overgang van Kramarić naar Leicester City staat mogelijk op losse schroeven. De Engelse club heeft een akkoord bereikt met Rijeka en de speler zelf, maar volgens Sky Sports maakt Leicester zich zorgen. De Kroaat moet namelijk een werkvergunning aanvragen en de hekkensluiter uit de Premier League is bang dat Kramarić niet aan de voorwaarden zal voldoen. De FA doet volgende week een uitspraak over zijn aanvraag, waardoor hij in ieder geval komend weekend niet in actie kan komen tegen Aston Villa.

ANP/Voetbal.com

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner