13.01.2015 13:50

Excelsior mist steunpilaar in cruciale fase

Excelsior-doelman Gino Coutinho (r.) kan niet voorkomen dat FC Utrecht op gelijke hoogte komt op Woudestein. (07-11-2014)
Excelsior-doelman Gino Coutinho (r.) kan niet voorkomen dat FC Utrecht op gelijke hoogte komt op Woudestein. (07-11-2014)

Blessures zijn nooit prettig voor een speler, maar Gino Coutinho raakt op een wel heel vervelend moment geblesseerd voor Excelsior. De goalie kampt met een kuitblessure en lijkt de aankomende cruciale fase voor zijn ploeg te moeten missen.

Dit meldt Voetbal International dinsdagmiddag. In de komende vier wedstrijden speelt Excelsior tegen vier degradatiekandidaten en als de Rotterdamse formatie deze reeks goed doorkomt, is handhaving in de Eredivisie opeens een stuk dichterbij.

Het eerste duel wordt afgewerkt tegen Heracles Almelo en vervolgens zijn FC Dordrecht, NAC Breda en Go Ahead Eagles aan de beurt. Coutinho lijkt in ieder geval de wedstrijd tegen Heracles Almelo te missen en wordt in dat duel vervangen door Alessandro Damen. 

Coutinho staat sinds dit seizoen onder de lat bij Excelsior. Hij kwam transfervrij over van ADO Den Haag en keepte inmiddels dertien wedstrijden voor de club uit Rotterdam.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner