17.01.2015 10:40

"Iemand probeert een probleem te bezorgen"

Harry Redknapp zit in een lastige hoek bij Queens Park Rangers. De hoofdtrainer staat met zijn formatie bijna onderaan in de Premier League en moet dan ook vrezen voor zijn ontslag. De trainer claimt echter dat er al enige tijd personen zijn die hem proberen weg te krijgen.

"Iemand probeert mij hier een probleem te bezorgen, want die persoon praat telkens met de media", laat Redknapp weten aan Daily Mail. "Ik weet hoe de hazen lopen: ik ben niet achterlijk, ik ben streetwise. Ik ben ervan overtuigd dat iemand mij hier weg wil krijgen, maar ik maak mij er verder niet druk over."

"Ik ben nog nooit bij een club geweest waar iemand wilde dat ik ontslagen zou worden. Maar goed: wie zet zulke onzin anders in de krant? Dat moet iemand toch in de krant laten zetten. De club zou de telefoons van iedereen moeten controleren om het uit te zoeken. Dat is de meest effectieve manier, heel makkelijk."

Redknapp kan niet met zekerheid zeggen dat hij het seizoen bij QPR afmaakt. "Als ik op een dag wakker word en er klaar mee ben, dan weet ik niet wat ik dan ga doen. En ik weet ook niet wanneer dat moment komt. Ik heb slechtere periodes als coach meegemaakt. Het is aan de voorzitter. Ik doe gewoon mijn best."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner