18.01.2015 22:15

Update: Spelers eisen verklaring van keeper

Martin Hansen baalt nadat ADO Den Haag voor de tweede keer een voorsprong weggeeft tegen SC Cambuur. (17-01-2015)
Martin Hansen baalt nadat ADO Den Haag voor de tweede keer een voorsprong weggeeft tegen SC Cambuur. (17-01-2015)

Een bijzonder voorval na de wedstrijd ADO Den Haag - SC Cambuur. Doelman Martin Hansen wordt gespot op de parkeerplaats met zijn keepersshirt nog aan. Na het gelijkspel (2-2) was Hansen kokend van woede.

"Als mensen hier een drama van willen maken, ga je gang", schreef Hansen na de wedstrijd op zijn Twitter. "Ik leef en adem voor dit spel, dus teleurstelling en frustratie ga ik nooit verbergen." ADO Den Haag gaf tegen SC Cambuur tot tweemaal toe een voorsprong uit handen.

"Dit hoort niet en is niet goed te praten, maar iedereen verwerkt emoties op zijn eigen manier”, reageerde Fraser na afloop, in gesprek met het Algemeen Dagblad. “Maandag gaan we hier wel over praten. Dat lijkt me logisch.”

Update: 18-01-2015 22:15:

Het voorval met Martin Hansen, die na het 2-2 gelijkspel tegen ADO Den Haag direct vanaf het veld in zijn auto stapte, krijgt nog een staartje. Sommige spelers vragen zich af waarom de doelman boos het stadion verliet en vragen om opheldering.

Dit vertelt Freek Jansen, clubwatcher van de Voetbal International, aan VI Radio. "Ik heb wat spelers daaromheen gesproken en die houden zich enigszins op de vlakte, maar die zijn wel heel erg verbaasd hierover", aldus de journalist.

"Een paar spelers willen hem maandag ook wel even ter verantwoording roepen", gaat Jansen verder. "Je hoeft er niet veel woorden aan vuil te maken, maar aan de andere kant; je bent wel een team en je kunt ook binnenskamers je frustratie op allerlei manieren uiten.

ADO Den Haag - SC Cambuur eindigde dus in 2-2, maar dat had heel anders kunnen lopen. De thuisploeg kwam namelijk tot tweemaal toe op een voorsprong, maar gaf deze tien minuten voor tijd weg.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner