21.01.2015 14:46

Update: Concrete interesse voor Verhoek

Het is onzeker of Feyenoord zich in de winterse transferperiode nog gaat versterken. Martin van Geel meldt aan Voetbal International dat de selectie pas wordt versterkt als Wesley Verhoek vertrekt.

"Maar het is niet zo dat we de selectie zeker aanvullen als Wesley vertrekt", aldus de technisch directeur van de Rotterdammers. "We stellen en houden ons op het standpunt dat deze selectie kwalitatief van dusdanige kwaliteit is dat we mee kunnen strijden om het kampioenschap. Die ambitie past bij de financieel gezonde club die we zijn. Dat neemt niet weg dat we altijd naar interessante spelers zullen kijken. Maar scouting is bij ons een continu proces."

Er heeft zich voorlopig nog geen club (concreet) gemeld voor Verhoek. Indien Verhoek vertrekt, komt Mike Havenaar in beeld. De transfervrije spits staat op het wensenlijstje van Feyenoord.

Update 21-01-2015 14:46:

Het lijkt er toch op dat Verhoek eerdaags zal vertrekken. Volgens Voetbal International zijn er drie clubs uit de Eredivisie concreet voor de buitenspeler van Feyenoord. Zijn oude liefde - ADO Den Haag - zou één van de geïnteresseerde clubs zijn. Verhoek voerde afgelopen vrijdag een twee uur durend gesprek met ADO Den Haag-trainer Henk Fraser en hield daaraan een positief gevoel over.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner