23.01.2015 16:20

Booy verwacht spel te moeten maken tegen ADO

Met slechts één punt achterstand op ADO Den Haag wacht Go Ahead Eagles zondag een belangrijke wedstrijd in eigen huis. De oefenmeester van de Deventenaren verwacht zelf het spel te moeten maken."

"Wij zullen het spel moeten maken. Niet erg, want dat kunnen wij goed. We moeten openingen creëren, het begint allemaal met initiatief, overtuiging en lef," aldus Booy op de clubsite. "De essentie van voetbal is zo weinig mogelijk fouten maken, maar je moet ze wel durven maken. Dan dwing je dingen af. Iedereen moet die bal willen hebben, geef elkaar opties, steun elkaar, ook daarin."

Over hoe belangrijk de wedstrijd tegen de concurrent is, is Booy dan ook helder. "De wedstrijd tegen ADO is weer een heel belangrijke pot, waarvan we weten dat we die moeten winnen omdat we willen klimmen op de ranglijst. Het is enorm belangrijk dat onze spelers zichzelf kunnen zijn en alles van zichzelf en elkaar eisen. De wil is er absoluut en ik denk dat de komst van Wesley Verhoek een stimulans voor de club en de groep is."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner