26.01.2015 10:09

Verhoek: "Fontein hield mijn komst tegen"

Go Ahead Eagles huurt Wesley Verhoek de rest van het seizoen van Feyenoord, maar de buitenspeler sprak ook met zijn oude club ADO Den Haag. Naar eigen zeggen werd een (tijdelijke) overgang naar ADO door algemeen directeur Maarten Fontein geblokkeerd.

"Maarten Fontein hield mijn komst tegen", stelde Verhoek na afloop van de wedstrijd tussen Go Ahead Eagles en ADO Den Haag. "Ik had een goed gesprek met Henk Fraser, maar Maarten Fontein was het niet eens met mijn club. ADO is mijn club en dat altijd zo blijven."

Fontein ontkent in een reactie dat hij de komst van Verhoek heeft tegengehouden. "De technische staf bepaalt de transfers, ik niet", luidt het korte statement van de algemeen directeur van ADO Den Haag.

Verhoek had zondag een belangrijke rol in het treffen tussen Go Ahead Eagles en ADO Den Haag. De aanvaller schoot in de eerste helft de bal tegen de arm van Vito Wormgoor, die met rood van het veld werd gestuurd. Go Ahead kreeg daarnaast een strafschop, die door Jop van der Linden werd benut. "Ik vind dat Vito Wormgoor geen rood moest krijgen, maar de bal kwam op zijn hand", zegt Verhoek over die situatie.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner