27.01.2015 20:18

Balotelli moet weer toekijken vanaf de bank

Mario Balotelli zal tegen zijn zin in weer op de bank plaats moeten nemen in de return van de halve finale in de League Cup vanavond. De Italiaanse spits zit wederom niet bij de basiself van Liverpool tegen Chelsea.

De laatste keer dat het Enfant terrible van Liverpool minuten mocht maken in het team van Brendan Rodgers is alweer ruim twee weken geleden. Ook in de eerste wedstrijd van het tweeluik (1-1) van de halve finale in de League Cup kwam Balotelli niet tot minuten. Zijn plek in de aanval van de bezoekers vanavond wordt wederom ingenomen door Coutinho.

Bij de thuisploeg daarentegen zal er iemand tevreden zijn met zijn plekje op de bank. Nathan Aké heeft van José Mourinho een plekje gekregen op de reservebank. De Nederlandse verdediger mocht tot dit seizoen tot dusverre vier keer opdraven in het keurkorps van Mourinho en mag vanavond hopen op een vijfde optreden voor het sterrenensemble.

De wedstrijd tussen Chelsea en Liverpool is vanavond vanaf 20.45 hier live te volgen.