06.02.2015 10:58

Torres uit kritiek op oude club AC Milan

Fernando Torres (m.) van Atlético Madrid met een actie ten Javier Mascherano (l.) van FC Barcelona. (28-01-2015)
Fernando Torres (m.) van Atlético Madrid met een actie ten Javier Mascherano (l.) van FC Barcelona. (28-01-2015)

Fernando Torres kijk niet positief terug op zijn periode bij AC Milan. De spits vertrok vorige maand op huurbasis bij de Italianen en keerde terug op het oude nest bij Atlético Madrid. Daar is hij weer helemaal op z'n plek, wat bij AC Milan niet het geval was. 

AC Milan haalde Torres begin dit seizoen op bij Chelsea, maar een gelukkig huwelijk is het nooit geworden. "Ik ging met een verwachting en een idee naar AC Milan. Dat kwam nooit uit", zegt Torres tegen de Spaanse krant AS. "Ik ging naar Italië om te spelen, om belangrijk te zijn."

"Op geen enkel moment heb ik dat gevoel gehad. De ene keer speelde ik, de andere keer niet. Dat was niet wat ik van tevoren had afgesproken", vervolgt Torres. "De relaties met de club zijn uitstekend en ik heb niets te verwijten. Maar als je ziet dat de situatie niet verandert, voelt dat niet lekker."

Bij Atlético scoorde Torres al drie keer. Dat was in de Copa del Rey. In de competitie heeft hij nog niet gescoord. De Spanjaard speelt anderhalf jaar op huurbasis in Madrid.
 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner