11.02.2015 13:54

Van den Brom deelt sneer uit aan Jóhannsson

Mühren in het shirt van AZ Alkmaar tijdens de wedstrijd tegen FC Groningen. (08-02-2015)
Mühren in het shirt van AZ Alkmaar tijdens de wedstrijd tegen FC Groningen. (08-02-2015)

Robert Mühren kreeg afgelopen weekend eindelijk weer een kans bij AZ Alkmaar. AZ-trainer John van den Brom is blij met de aanvaller, aangezien hij - in tegenstelling tot Aron Jóhannsson niet zeurt in de media.

Mühren was tweemaal aangever tijdens het met 4-2 gewonnen duel tegen FC Groningen. "Deze kans heeft hij op de training en in het beloftenteam helemaal zelf afgedwongen", vertelt Van den Brom aan Voetbal Internationak. Mühren was de vervanger van de geblesseerde Aron Jóhannsson. De Amerikaanse IJslander begon geblesseerd aan het seizoen, maar toen hij weer fit was kon hij niet altijd rekenen op een basisplaats. De aanvaller was daar niet blij mee en liet dat duidelijk merken in de media.

"Ook Robert is bij me geweest toen hij een tijdje niet aan bod kwam. Maar dat wist niemand, omdat hij nooit zeurt in de media", aldus Van den Brom, die doelt op Jóhannsson. "Tegen FC Groningen liet hij zich van zijn goede kant zien, op zijn vertrouwde plek in een driespitsensysteem. Hij staat echt op de deur te kloppen."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner