13.02.2015 10:33

Ex-trainer Twente maakt weg vrij bij Villa

Tottenham Hotspur-trainer Tim Sherwood bedankt het publiek na de wedstrijd tegen Aston Villa. (11-05-2014)
Tottenham Hotspur-trainer Tim Sherwood bedankt het publiek na de wedstrijd tegen Aston Villa. (11-05-2014)

Aston Villa is op zoek naar een nieuwe trainer na het ontslag van Paul Lambert. De pijlen waren gericht op oud-FC Twente-coach Steve McClaren. De huidige manager van Derby County heeft er geen oren naar. Dat maakt de weg vrij voor Tim Sherwood.

The Telegraph bestempelde McClaren als een belangrijke kandidaat om manager te worden bij Aston Villa. De club van Ron Vlaar hoeft echter geen moeite te doen. "Ik wil met Derby naar de Premier League. Ik ga niet tussentijds vertrekken", aldus McClaren.

Dus verlegt Aston Villa de interesse naar Sherwood. Volgens The Birmingham Mail is de voormalige trainer van Tottenham Hotspur al benaderd. Op korte termijn valt er meer duidelijkheid te verwachten, omdat de club voor 21 februari een nieuwe trainer wil hebben.

De opvolger van Lambert heeft de moeilijke taak om Aston Villa weg te halen uit de degradatiezone. De ploeg staat achttiende en dat betekent aan het einde van de competitie degradatie. Het verschil met de ploegen boven Aston Villa is echter niet groot.
 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner