14.02.2015 11:37

Kongolo vraagt passend verjaardagscadeau

Terence Kongolo hoopt dit weekeinde tegen Heracles Almelo op een mooi verjaardagscadeau. De centrale verdediger is zaterdag 21 geworden en wil dat graag een passend vervolg geven met drie punten tegen de laagvlieger. 

"Een overwinning zou natuurlijk het mooiste cadeau zijn", reageert de mandekker op de officiële website van zijn werkgever. Kongolo is naar eigen zeggen nog niet bezig met het heenduel in de Europa League tegen AS Roma. "Eerst Heracles, daarna kijken we pas naar AS Roma. We moeten daar honderd procent gas geven, want Heracles blijft in een uitwedstrijd een lastige ploeg."

Sven van Beek sluit zich aan bij de woorden van zijn teamgenoot en collega in de verdediging. "Dit zijn de weken waar je het voor doet, maar we richten ons eerst op zaterdag. We moeten de drie punten pakken in Almelo en daarna komen er mooie potjes aan. We weten dat we beter zijn, dus we moeten tegen Heracles van onze eigen kracht uitgaan. Het belangrijkste is het pakken van de drie punten, hoe we die behalen zal me eigenlijk worst zijn. Al is het natuurlijk het mooiste om dat met goed voetbal te doen."

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner