15.02.2015 22:22

Scorende Slagveer: "Dit komt heel hard aan"

In Leeuwarden was het thuispubliek al buiten zichzelf van vreugde na de snelle openingstreffer tegen sc Heerenveen, maar Luciano Slagveer heeft het enige, juiste antwoord. Hij scoort binnen een paar minuten de gelijkmaker. (15-02-2015)

Luciano Slagveer was zondagmiddag als enige speler van sc Heerenveen trefzeker tegen SC Cambuur. De aanvaller maakte een snelle gelijkmaker, maar zag vervolgens dat er nog sneller weer gescoord werd door de thuisploeg. Een pijnlijke nederlaag.

"Dit komt heel hard aan", beseft Slagveer zich bij Omrop Fryslân. "Als je na acht minuten met 2-1 achter staat dan is het niet goed. Na de 1-1 moeten we iets hebben van 'we moeten er nu tegenaan', maar dan sta je binnen een minuut weer met 2-1 achter. Dat mag ons niet gebeuren."

In de tweede helft gooide sc Heerenveen alle voorzichtigheid overboord. "SC Cambuur was bang voor ons omdat wij met veel mankracht naar voren gingen en veel strijd toonden. Zij gingen achteruit waardoor wij naar voren konden." Het mocht echter niet baten, want het bleef bij de drie treffers die in de eerste tien minuten werden gescoord.