15.02.2015 22:31

Neymar: "Eén van onze beste duels gespeeld"

FC Barcelona verpulverde zondagavond Levante UD. Wonderkind Neymar was goed voor de 1-0, maar daarna was het de beurt aan de andere aanvallers. Lionel Messi en Luis Suárez scoorden er ook op los. De Braziliaan zag dat het goed was.

"Sommige dingen gaan heel makkelijk bij FC Barcelona. We hebben één van onze beste wedstrijden van het seizoen gespeeld", is de mening van Neymar. Tegenover Canal Plus gaat de aanvaller dieper in op zijn relatie met de collega's bij de Catalaanse superclub.

"Ik ben heel blij met het resultaat. Doordeweeks miste ik nog een penalty, maar die dingen kunnen gebeuren. Voor mij is het een eer om samen met Messi, Suárez en Pedro in één team te mogen spelen. Messi is mijn beste vriend, zowel binnen als buiten de lijnen", geeft Neymar toe.

Door de overwinning blijft FC Barcelona in het spoor van Real Madrid, dat eerder in het weekend ook won in de competitie. Het verschil tussen de rivalen bedraagt nog maar één punt met nog vijftien wedstrijden te gaan in de Spaanse competitie.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner