15.02.2015 22:53

Juventus speelt gelijk op bezoek bij Cesena

Juventus heeft zondag verrassend punten verspeeld bij Cesena. De koploper in de Italiaanse Serie A kwam niet verder dan 2-2 bij de nummer voorlaatst in de tussenstand. Acht minuten voor tijd had Arturo Vidal Juventus de overwinning kunnen bezorgen, maar hij miste een strafschop.

Cesena kwam in de zeventiende minuut op voorsprong door een treffer van Milan Đjuric. Nog voor rust boog Juventus de achterstand om dankzij doelpunten van Morata en Claudio Marchisio. In de zeventigste minuut maakte Franco Brienza de 2-2 voor de thuisploeg, die door de gemiste strafschop het gelijkspel kon vieren.

Het verschil tussen Juventus en nummer twee AS Roma blijft zeven punten, want AS Roma speelde ook gelijk tegen hekkensluiter Parma. De Romeinen kwamen niet tot scoren tegen de laagvlieger. Het was in de laatste tien wedstrijden alweer het zevende gelijkspel van AS Roma.