15.02.2015 23:18

Lyon profiteert niet van de misstap van PSG

Olympique Lyon heeft zondag verzuimd de leidende positie in de Franse competitie te verstevigen. De koploper kwam tegen FC Lorient, een ploeg uit de onderste regionen, niet verder dan 1-1. Eerder in het weekend leden Paris Saint-Germain en Olympique Marseille ook puntverlies.

Achtervolgers Olympique Marseille en Paris Saint-Germain speelden eerder in de speelronde al gelijk tegen respectievelijk Stade Reims (2-2) en SM Caen (2-2). Beide ploegen kwamen hierdoor uit op een puntentotaal van 49 na 25 wedstrijden.

Olympique Lyon dankte de 1-1 aan Clinton N'Jie. De speler uit Kameroen maakte twaalf minuten voor tijd de gelijkmaker. Vlak na rust had Jordan Ayew Lorient op voorsprong gebracht. De marge tussen de koploper en Olympique Marseille en Paris Saint-Germain bedraagt twee punten.