23.03.2015 19:07

Update: 'AZ wil meewerken aan late transfer'

Viktor Elm (l.) en Karim El Ahmadi (r.) gaan beiden op een riskante manier voor de bal tijdens het duel tussen Feyenoord en AZ. (14-12-2014)
Viktor Elm (l.) en Karim El Ahmadi (r.) gaan beiden op een riskante manier voor de bal tijdens het duel tussen Feyenoord en AZ. (14-12-2014)

Het is heel goed mogelijk dat er binnenkort weer drie voetballers met de naam Elm voetballen bij Kalmar FF. De Zweedse club wil de drie broers herenigen en meldde zich daarvoor in Nederland bij AZ, waar Viktor nog voetbalt.

David en Rasmus zitten momenteel al in de selectie van Kalmar FF, maar de ploeg wil het trio weer compleet maken. Omdat de transfermarkt in Zweden nog open is, kan AZ onderhandelen met de club, ondanks dat de transfermarkt in Nederland gesloten is.

Dit meldt De Telegraaf donderdagmiddag. Viktor Elm zette niet zijn eerste stappen bij Kalmar FF, maar bij die club verdiende hij wel een transfer naar het buitenland. De middenvelder van AZ krijgt dit seizoen steeds minder speeltijd en zou wel oren hebben naar een terugkeer.

Update: 23-03-2015: 19:07:

AZ wil best meewerken aan een late transfer van Viktor Elm. De middenvelder kan terugkeren naar zijn vaderland bij de club waar het allemaal voor hem begon. Kalmar FF heeft interesse om Viktor en zijn twee broers te herenigen.

Dit melden bronnen aan FOX Sports. De transfermarkt in Zweden is nog geopend tot 31 maart, waardoor beide ploegen nog een week de tijd hebben om een transfer rond te maken. Het contract van Viktor Elm loopt nog tot medio 2016 door.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner