20.02.2015 16:14

De Nooijer verlangt inzet, passie en strijd

Robin Gosens (l.) en Édouard Duplan doen er alles aan om de bal te heroveren tijdens FC Utrecht - FC Dordrecht. (15-02-2015)
Robin Gosens (l.) en Édouard Duplan doen er alles aan om de bal te heroveren tijdens FC Utrecht - FC Dordrecht. (15-02-2015)

Donderdagavond werd bekend dat de samenwerking tussen FC Dordrecht en Ernie Brandts was beëindigd en dat zijn assistent Gerard de Nooijer tijdelijk de taken als hoofdtrainer waarneemt. Op de clubwebsite van FC Dordrecht reageert De Nooijer op het vertrek van Brandts.

"Het is altijd vervelend als je het seizoen, om wat voor een reden dan ook, niet samen af kunt maken. Gisteravond ben ik geïnformeerd over het vertrek van Ernie en is mij gevraagd of ik tijdelijk zijn taken over wil namen. Daarop heb ik ja gezegd", zo laat De Nooijer weten. "Het maakt in die zin niet uit welke rol ik heb. Ik wil mijn bijdrage leveren om het elftal zo goed mogelijk voor de dag te laten komen."

FC Dordrecht staat laatste in de Eredivisie en moet alle zeilen bijzetten om degradatie te voorkomen. De Nooijer: "De komende maanden moeten we met z’n allen alles doen wat in ons vermogen ligt om er in te blijven en de accenten op de juiste elementen leggen. Voor FC Dordrecht zijn dat vooral inzet, passie en strijd."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner