21.02.2015 18:22

Vlaar krijgt rood bij nederlaag Aston Villa

Het debuut van manager Tim Sherwood op de bank bij Aston Villa is uitgelopen op een grote teleurstelling. Op het eigen Villa Park moest de Engelse degradatiekandidaat diep in blessuretijd buigen voor Stoke City (1-2).

Ron Vlaar leidde de ondergang van Aston Villa in door Victor Moses onderuit te halen. De Nederlandse aanvoerder incasseerde niet alleen zijn tweede gele en dus een rode kaart maar kreeg ook een strafschop tegen, die werd benut door Moses. Scott Sinclair had de ploeg van de debuterende trainer Sherwood in de 20e minuut op voorsprong gebracht, maar Mame Biram Diouf zorgde op slag van rust voor de gelijkmaker.

In de extra tijd ging Aston Villa alsnog door de knieën. Met 22 punten uit 26 wedstrijden staat de ploeg voorlaatste in de Premier League, met alleen Leicester City (zeventien punten) onder zich. Bij Stoke City werd Erik Pieters kort voor tijd gewisseld.