13.03.2015 15:32

Update: FC Utrecht niet verder met Goossens

Trainer Rob Alflen ziet in John Goossens een versterking voor FC Utrecht. De oud-speler van Ajax en Feyenoord houdt zijn conditie op peil bij de club uit de Domstad.

"John heeft een blessure opgelopen tijdens zijn periode in India en komt in eerste instantie hier zijn conditie verbeteren", vertelde de trainer na het gelijke spel van zijn ploeg tegen Heracles Almelo (1-1).

"Hij is een goede speler, die zeker het niveau niet naar beneden zal brengen bij ons." Alflen kan nog wel een middenvelder gebruiken na het plotselinge vertrek van Anouar Kali. "Vandaar dat we hem mee laten trainen. En laten we maar kijken wat daar uit voortvloeit."

Update: 13-03-2015: 15:32:

FC Utrecht heeft besloten om de transfervrije John Goossens geen contract aan te bieden. De oud-speler van Feyenoord trainde al een tijdje mee bij de Eredivisionist, maar omdat de positie van Goossens al ruim voorzien is, gaat FC Utrecht niet in zee met de middenvelder.

Goossens is al ruim een jaar transfervrij, nadat een kort avontuur in India op niets uitliep. De middenvelder, die bij Ajax in de opleiding speelde en vervolgens de clubkleuren van NEC en Feyenoord verdedigde, kwam tot honderd wedstrijden in de Eredivisie, maar zal dus op zoek moeten naar een nieuwe werkgever.

"Het is zonde als we geld gaan uittrekken voor een speler terwijl we ook talentvolle jeugdspelers op die positie hebben", vertelt trainer Rob Alflen aan RTV Utrecht. Bart Ramselaar en Sofyan Amrabat stroomden dit seizoen door vanuit de jeugdopleiding van FC Utrecht en mochten al ruiken aan het eerste elftal.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner