23.02.2015 13:59

Geen extra acties bij jeugdduel van Ajax

Het theater op de dinsdagavond is het sportcomplex van Ajax. Ajax A1 - FC Barcelona A1 wordt op De Toekomst afgewerkt. (04-11-2014)
Het theater op de dinsdagavond is het sportcomplex van Ajax. Ajax A1 - FC Barcelona A1 wordt op De Toekomst afgewerkt. (04-11-2014)

De problemen in Rome met Feyenoordsupporters kan nog een vervelend staartje krijgen voor Feyenoord. De supporters van AS Roma hebben al wraakacties aangekondigd bij de return, maar eerst komt de Romeinse jeugd nog naar Amsterdam toe.

In de Youth League staat de A1 van AS Roma tegenover Ajax A1 in de knock-outfase. De wedstrijd in de Youth League, vergelijkbaar met de Champions League maar dan voor jeugdelftallen, wordt afgewerkt op sportcomplex De Toekomst, maar Ajax ziet geen redenen om een verhoogd risico in te stellen.

"We nemen de gebeurtenissen van vorige week vanzelfsprekend mee in de risico-analyse. Onze informatie op dit moment is dat er geen grote aantallen Roma-supporters naar de Youth Leaguewedstrijd zullen komen. Op basis van de huidige gegevens zien we geen noodzaak om aanvullende maatregelen te treffen naast de controles die we normaal uitvoeren", vertelt een woordvoerder van Ajax aan Metro.

Ajax A1 - AS Roma A1 wordt dinsdagavond afgewerkt om 18.30.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner