08.03.2015 09:35

El Clásico op komst: "Heel belangrijk duel"

Real Madrid is zo vriendelijk voor de voetbalfans om het weer spannend te maken in Spanje. De huidige koploper steekt in een vormdip, waardoor FC Barcelona bij de volgende winst nummer één kan worden. El Clásico staat echter ook nog op het programma binnenkort, wat weleens de kampioenswedstrijd kan worden.

"Dat wordt weer een hele belangrijke wedstrijd. We gaan ons er goed op voorbereiden", stelt Raphaël Varana op de persconferentie na de verloren wedstrijd van Real Madrid tegen Athletic Bilbao (0-1). De Koninklijke verloor in de laatste vijf competitiewedstrijden maar liefst acht punten door te verliezen van Atlético Madrid (0-4), gelijk te spelen tegen Villarreal (1-1) en dus te verliezen tegen Athletic. 

"We konden de beslissende eindpass niet geven, en dat kan je duur komen te staan", blikt de Franse verdediger van Real Madrid terug op het duel in Spanje. "We zijn ons ervan bewust dat we moeten verbeteren. We spelen niet op ons best, maar we moeten dat op een rustige manier oplossen en gefocust zijn voor de komende wedstrijden."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner