14.03.2015 16:50

Schepers denkt aan stoppen met profvoetbal

Henk de Jong (l.) geeft Bob Schepers instructies tijdens het trainingskamp van SC Cambuur in de winterstop van het seizoen 2014/2015. (06-01-2015)
Henk de Jong (l.) geeft Bob Schepers instructies tijdens het trainingskamp van SC Cambuur in de winterstop van het seizoen 2014/2015. (06-01-2015)

Bob Schepers speelde dit seizoen nog maar zeven officiële wedstrijden in het eerste elftal van SC Cambuur. De linksbuiten twijfelt of hij nog wel door wil gaan als profvoetballer. Schepers denkt er serieus over na om te stoppen.

"Vorige week met heb ik met Marcel Keizer (de technisch manager van SC Cambuur, red.) gesproken. Hij heeft gezegd dat mijn contract in principe niet wordt verlengd. Dat wil ik zelf ook niet, ik wil niet nog zo'n jaar", is de aanvaller eerlijk tegenover de Leeuwarder Courant.

"Ik zit überhaupt te dubben of ik profvoetbal wil blijven spelen. Mijn zaakwaarnemer is hard bezig deze zomer nog wat voor me te vinden. Stel dat er clubs uit de Jupiler League komen, dan is de kans groot dat ik stop. Ik wil niet ten koste van alles in het betaald voetbal blijven."

"Er moet iets veranderen, zowel op het veld als in het mijn hoofd. Er zijn momenten dat ik er geen plezier meer in heb. Het is frustrerend om niet meer bij de wedstrijdselectie te zitten. Ik heb het gevoel dat het hier nu wel een beetje klaar is. Ik denk niet dat er nog iets gaat gebeuren, al blijf ik mijn best doen."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner