15.03.2015 13:15

Mesut Özil: "We kunnen nog steeds doorgaan"

Arsenal heeft de komende weken een lastige opgave voor de boeg. De ploeg ging hard onderuit in de Champions League en moet in Frankrijk een 3-1 nederlaag tegen AS Monaco goed maken. Mesut Özil houdt echter vertrouwen.

"Als je in jezelf gelooft, krijg je positieve energie en kun je al je doelen bereiken", vertelt de Duitser op de persconferentie na de gewonnen wedstrijd tegen West Ham United (3-0) in de Premier League. "In voetbal kunnen dingen die onmogelijk lijken soms toch gebeuren. Als wij in onszelf geloven en spelen naar onze mogelijkheden, kunnen we nog steeds doorgaan."

Het wordt echter wel een lastige opgave. "We moeten drie doelpunten meer scoren dan Monaco. Het is dus zaak om snel te scoren en aan vertrouwen te winnen. Ze verdedigden de vorige keer uitstekend, dus drie keer scoren wordt een hele klus. Maar als je kijkt naar onze wedstrijden van de laatste weken, bijvoorbeeld uit bij Manchester United, denk ik dat we nog een kans hebben. We hebben veel kwaliteit, beschikken over spelers van absolute wereldklasse."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner