18.03.2015 12:15

"Barcelona verslaat City en wint El Clásico"

Pablo Zabaleta (l.) duelleert met Lionel Messi (r.) tijdens het Champions League-duel Manchester City - FC Barcelona. (24-02-2015)
Pablo Zabaleta (l.) duelleert met Lionel Messi (r.) tijdens het Champions League-duel Manchester City - FC Barcelona. (24-02-2015)

FC Barcelona speelt deze week twee wedstrijden om de vingers bij af te likken. Woensdagavond komt Manchester City in de achtste finale van de Champions League op bezoek en zondag speelt rivaal Real Madrid in Camp Nou. Barça gaat deze beide wedstrijden winnen.

Tenminste dat denkt Patrick Kluivert. De oud-spits van FC Barcelona doet een voorspelling op de website van de wereldvoetbalbond FIFA. "FC Barcelona wint El Clásico met 3-1", denkt Kluivert. FC Barcelona begint dat duel als koploper met een punt voorsprong op Real Madrid.

In de Champions League tegen Manchester City verdedigt FC Barcelona een 1-2 voorsprong. "Tegen Manchester City wordt het niet makkelijk, maar het gaat Barça zeker lukken. De ploeg wil met een goed gevoel richting El Clásico."

Bovendien denkt Kluivert dat zijn oude werkgever een gooi kan doen naar de Champions League-winst. "Samen  met Bayern München, PSG en Real Madrid is Barcelona één van de clubs die de Champions League kan winnen."
 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner