19.03.2015 10:44

Willem II wil volgend seizoen Europa in

Mitchell Dijks (r.) springt met een sierlijke wijze over de glijdende Bram van Polen heen. (13-12-2014)
Mitchell Dijks (r.) springt met een sierlijke wijze over de glijdende Bram van Polen heen. (13-12-2014)

Zaterdagavond neemt Willem II het op tegen FC Dordrecht. De Tilburgers zijn verplicht een goed resultaat te halen tegen de hekkensluiter, maar Mitchell Dijks waakt voor onderschatting.

"Ja, zeker weten. Ook dat hebben we afgelopen week nog besproken met elkaar", vertelt de verdediger aan Voetbal International. "Het mag absoluut niet gebeuren dat we tegen FC Dordrecht punten verspelen. Winnen móét. In dat opzicht heeft de trainer ons wel een mooie beloning in het vooruitzicht gesteld. Als we winnen, krijgen we volgende week grotendeels vrij. Dan hoeven we alleen op dinsdag te trainen. Dat is een lekkere stimulans. We zijn erop gebrand om zaterdag tegen FC Dordrecht te laten zien dat we niet voor niets stevig in de middenmoot van de Eredivisie staan."

Willem II kan dit seizoen Europees voetbal halen. "Dit seizoen zou het mooi zijn, het bereiken van de play-offs. Maar volgend seizoen moeten we nog ambitieuzer zijn. Vrijwel elke speler bij ons kan nog veel beter, iedereen kan zich nog ontwikkelen. Volgend seizoen halen we Europees voetbal met Willem II. Zeker weten."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner