20.03.2015 11:47

"Kwartfinale in Europa, dat is lang geleden"

Club Brugge leeft op een roze wolk na de Europese winst van donderdag bij Beşiktaş (1-3). De Belgen staan daardoor in de kwartfinale en dat is een ongekende luxe. "De kwartfinales in Europa, dat is heel lang geleden voor Club Brugge. Dit club verdient een prijs te winnen."

"We hebben er hard voor gewerkt en verdienen de kwalificatie. Iedereen heeft zijn deel van het werk gedaan. We hadden gezien dat zij tachtig procent van hun tegengoals in de tweede helft slikken", zegt trainer Michel Preud'homme tegen Sporza.

"Daarom hadden we voor meer controle gezorgd in de eerste helft, zodat we na de rust meer naar buiten konden komen. Maar zelfs in de eerste helft hadden wij nog de beste kansen", gaat de voormalige trainer van FC Twente verder.

De Europa League is niet de enige prijs waar Club Brugge voor speelt. Zondag kan de eerste beker van het seizoen gepakt worden als het Anderlecht in de finale van de beker treft. "We hebben nog niet veel tijd gehad om die wedstrijd voor te bereiden. De trainers hebben hun werk al wel op voorhand gedaan. Wij zijn er klaar voor. We zullen ons best doen. Maar dit Club verdient zeker iets te winnen dit seizoen."

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner