21.03.2015 19:08

Heerenveen mist Van den Berg tegen Heracles

Joey van den Berg (l.) laat Anouar Kali (r.) achter zich aan rennen tijdens de wedstrijd FC Utrecht - sc Heerenveen. (19-01-2015)
Joey van den Berg (l.) laat Anouar Kali (r.) achter zich aan rennen tijdens de wedstrijd FC Utrecht - sc Heerenveen. (19-01-2015)

Het kondigde zich deze week al enigszins aan, maar Joey van den Berg is de opvallendste afwezige in de selectie van sc Heerenveen.

De middenvelder, die samen met Marten de Roon dit seizoen veelvuldig geprezen wordt vanwege hun samenspel, heeft te veel last zijn knie om in actie te kunnen komen voor de Friezen. De plek van Van den Berg wordt op het middenveld overgenomen door Younes Namli, die vorige week nog op de bank zat.

Ook bij Heracles is er een opvallende wijziging in de basiself. Verdediger Jeroen Veldmate is ziek en kan vanavond niet spelen. Zijn plaats achterin bij de thuisploeg wordt overgenomen door Milano Koenders. Verder keert keeper Dennis Telgenkamp bij Heracles terug op de bank.

Naast bovenstaande wijzigingen speelt bij sc Heerenveen Doke Schmidt voor de geschorste Pele van Anholt, dat had trainer Dwight Lodeweges eerder deze week al voorzichtig aangekondigd.

De wedstrijd is vanaf 19:45 LIVE te volgen.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner