22.03.2015 10:06

Kolder beseft: "We hebben de punten nodig"

Deniz Türüç (m.) draait behendig weg bij Marko Vejinović tijdens Go Ahead Eagles - Vitesse. (21-03-2015)
Deniz Türüç (m.) draait behendig weg bij Marko Vejinović tijdens Go Ahead Eagles - Vitesse. (21-03-2015)

Marnix Kolder was zaterdagavond de spits bij Go Ahead Eagles, maar de aanvaller van de degradatiekandidaat kon geen potten breken tegen Vitesse. De routinier in de aanval beseft dat zijn ploeg snel punten nodig heeft om aan degradatievoetbal te ontsnappen.

"We moeten nu de koppen bij elkaar steken en in die laatste wedstrijden hebben we punten nodig. Die moeten we zo snel mogelijk halen. In voetbal is niets onmogelijk, maar wij gaan er alles voor doen", vertelt Kolder na de 0-2 nederlaag tegen Vitesse voor de camera van FOX Sports.

"We moeten een team blijven en voor elkaar blijven vechten. Ik heb in het veld het gevoel dat dit wel gebeurd." De openingstreffer van Vitesse kwam nogal knullig tot stand. Go Ahead Eagles wilde een variant op een corner uitvoeren, maar nog geen tien seconde later lag de bal aan de andere kant van het veld in het netje.

"Het begon natuurlijk heel slecht bij ons. Als je zelf een corner hebt en dat je daar dan uit direct een goal tegen krijgt. Je speelt tegen Vitesse, een ervaren ploeg en ze kunnen goed voetballen. Dan moet je er een hoop strijd in gooien."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner