23.03.2015 14:46

Graafschap-smaakmaker droomt van promotie

De Graafschap speler Dean Koolhof na het gelijke spel tegen Almere City. (16-03-2015)
De Graafschap speler Dean Koolhof na het gelijke spel tegen Almere City. (16-03-2015)

Dean Koolhof stond lang aan de kant bij De Graafschap. De smaakmaker van de 'Superboeren' was eerst geblesseerd en kreeg daarna de ziekte van Pfeiffer. Koolhof begon afgelopen weekend in de basis en hoopt bovendien dat De Graafschap nog kan verrassen.

"Het was fijn dat ik in basis mocht beginnen een goaltje meepik en omver wordt gelopen waardoor we een penalty kregen", aldus Koolhof tegenover Omroep Gelderland. "Dan ben je belangrijk en het is fijn om zo terug te keren, maar ik had nog vaker aan de bal kunnen zijn."

De Graafschap wist afgelopen weekend met 3-0 te winnen van Jong Ajax. De Achterhoekers maken daardoor nog steeds kans op de play-offs om promotie/degradatie. "Het zijn inderdaad hele belangrijke punten. Het is de bedoeling dat we nu weer doorpakken en niks meer laten liggen. Elk puntje is nu belangrijk, als je nu een paar keer verliest kan het zomaar afgelopen zijn."

De Doetinchemmers hebben één punt achterstand op nummer vijf FC Oss, maar de voorsprong op plek nummer tien is slechts vijf punten. "Het is echt een gekkenhuis bovenin. Je weet niet wat er gaat gebeuren, als je wint kan je zomaar stijgen. We moeten gewoon zorgen dat we alles gaan winnen. Als wij ons eigen spel blijven spelen, kunnen we sowieso de play-offs halen. En daar weet je nooit wat er kan gebeuren, het kan dus zo maar zijn dat wij volgend jaar in de Eredivisie spelen."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner