25.03.2015 09:24

"Hij vertelde graag bij FC Twente te blijven"

Bilal Ould-Chikh in actie tijdens Jong FC Twente - MVV Maastricht. (25-8-2014)
Bilal Ould-Chikh in actie tijdens Jong FC Twente - MVV Maastricht. (25-8-2014)

De deur voor contractverlenging van Bilal Ould-Chikh (17) bij FC Twente staat nog op een kier. Tenminste dat doet trainer Alfred Schreuder. Hij baalt flink van de spaak gelopen onderhandelingen, maar heeft de hoop niet helemaal opgegeven.

"Het is zonde dat we er niet uit zijn gekomen", zegt Schreuder tegen Voetbal International. "Ik vind dat een speler op de leeftijd van Bilal altijd moet kiezen voor zijn ontwikkeling en bij FC Twente kan hij in de toekomst volop speeltijd krijgen."

De keuzeheer vervolgt: "Ik heb dat vorige week nogmaals tegen hem gezegd en Bilal vertelde mij dat hij graag wil blijven. Het initiatief zal nu echter wel van hem moeten komen, want zoals ik heb begrepen, zal FC Twente niet meer bewegen."

Vorige week werden de onderhandelingen door beide partijen gestopt, omdat de wensen en mogelijkheden te ver uiteen liggen. Als dat niet verandert lijkt een vertrek in de zomer logisch, want de aanvaller heeft in Enschede nog een contract tot medio 2016. Op die manier kunnen de noodlijdende Tukkers nog iets aan Ould-Chikh verdienen.
 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner